Вчера стана ясно, че Софийска районна прокуратура в повдигнала обвинение срещу

...
Вчера стана ясно, че Софийска районна прокуратура в повдигнала обвинение срещу
Коментари Харесай

Белослава ще лежи в затвора след пиянската си изцепка

Вчера стана ясно, че Софийска районна прокуратура в повдигнала обвиняване против певицата Белослава, която бе хваната зад кормилото с 1,25 промила алкохол.

Певицата си мислеше, че ще се отърве единствено с обществения линч и загубата на почитатели, само че в този момент ще й се наложи да влезе зад решетките. А също по този начин да заплати и санкция. 

За нарушаването, осъществено от Йонова, законът планува наказване " отнемане от независимост " от 1 до 3 години и с санкция от 200 до 1000 лв.. Свидетелството й за правоуправление също ще бъде отнето за избран период.

49-годишната изпълнителка бе задържана за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, след като на 11 юли към 3.30 часа е била спряна на столичния бул. " Александър Пушкин ", а тестът с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До инспекцията се стигнало, откакто униформените забелязали Белослава да излиза от денонощен магазин. След като се качила на колата и потеглила, патрулът я спрял.

По-късно стана ясно, че преди да бъде арестувана певицата е чествала рождения си ден. Белослава отказала да даде кръвна проба. 

Певицата обаче няма да остане без колата си. Причината е, че измененията, които плануват конфискация на автомобил за водачите, хванати с над 1,2 промила алкохол в кръвта или дрога, влязоха в действие при започване на август

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР